Szemöldök tetoválás Budapesten

A szemöldök tetoválásról

 

A szemöldökünk adja arcunk karakterét…

Valószínűleg ezt az is tudja, akiben nem fogalmazódott meg még igazán, mégis reggelenként van valami hiányérzete és még ha komplett sminket nem is hord, magára biggyeszti ceruzával, púderrel vagy filccel a szemöldökeit. Kiemeli a tekintetét, máris kevésbé tűnik álmosnak (ha jól sikerül). Ha nem, akkor aznap kevesebbszer néz tükörbe…. Ismerős? 
A meleg nyári napokon aztán elkenődik, ősszel az eső mossa el. Évekig mehet ez a viszonylag kellemetlen és időrabló procedúra és még az sem biztos, hogy előnyösen találod el magadnak az ívet, hosszt vagy a színt.
Szóval az effajta problémák kiküszöböléséül szolgál megoldásként a szemöldök tetoválás. Többé nem kenődik el, nem ébredsz szemöldök nélkül, nem lesz rossz helyen kiszedve (hisz megvan a forma) , és nem attól függ milyen ábrázatod lesz aznap, hogy mennyire kellett sietned reggel.

A tetoválás megtervezésére mindig bőven szánok időt, hisz nagyon fontosnak tartom, hogy valóban a számodra legmegfelelőbb forma legyen kialakítva, amire Te is magabiztosan bólintasz rá.

 

Ceglédi Klaudia

Sminktetováló

Púderes hatású
Szemöldök

Színátmenetes lágy technika, mellyel finom sminkelt hatást lehet elérni. Mint ahogy az a nevében is benne van, ezzel a technikával egy poros hatást lehet elérni, semmiképp nem tetoválás jellegű. A Te ízlésedre van bízva, milyet szeretnél. Lehet abszolút természetes, picit erősebb vagy akár teljesen sminkelt hatású attól függően, hogy mennyire sminkeled magad a hétköznapokban. Stílusát tekintve is lehet játszani az átmenetekkel, vagy lehet átmenet nélküli egyenletes színű. Ezt előre letisztázzuk a tervezés folyamán.

50.000 Ft

Hibrid
Szemöldök

 

Más néven kombinált szemöldök tetoválásként is ismert, mert a púderes és a szálazott technikát ötvözzük egy tetováláson belül. Ideális annak, akinek néhol hiányos a szemöldöke. Szálak behúzásával tudjuk pótolni a szőrhiányos foltokat.

60.000 Ft

Személyes
Konzultáció

A konzultáció időtartama
kb. 30 perc és tervrajzot készítünk!

5.000 Ft

Frissítés

A nálam készült  sminktetoválás frissítése

12 hónapon belül -30%
24 hónapon belül -20%

Az aktuális teljes árból

TARTÓS TERMÉSZETES HATÁS !

20-30% kedv.

Extra
Korrekció

Az árakban foglalt alkalmakon
felüli extra korrekció

10.000 Ft

Sminktetoválás 
Budapest, XIV. kerületében

Írj nekem időpont foglalással kapcsolatban!