Szemhéj tetoválás Budapesten

A szemhéj tetoválásról

 

Kinek ne állna jól, ha ki vannak emelve a szemei? Azt gondolom, a legtöbb nő, ha nem is hord hangsúlyos sminket a hétköznapokban, a tekintetét próbálja picit nyitottabbá varázsolni egy kis szempillaspirállal, szemhéjtussal, szemhéjpúderrel vagy szemceruzával. Ha szeretnél időt spórolni reggelenként és eddig csak a fájdalomtól való félelem miatt nem mertél belevágni a tetoválásba, akkor van egy jó hírem: nem fog fájni!
Már a tetoválás megtervezése előtt elérzéstelenítem a szemhéjad, majd közben is többször megismétlem (akár kérésre is). Ne aggódj, végig odafigyelek rád, hogy a lehető legnagyobb legyen a komfortérzeted.

A tetoválás végeztével minimális duzzanatra, érzékenységre lehet számítani, de ettől nyugodtan folytathatod a napi rutinodat. Ellátlak utóápolási tanácsokkal és minden kérdésedre kimerítően válaszolok.

Szükség esetén 6 hét múlva korrekciózzuk a területet.
Stílusát tekintve létezik teljesen természetes úgynevezett „szempillasűrítő” tetoválás, mely során a szempillák tövét pigmentáljuk, aminek következtében azt a hatást érjük el, mintha rendkívül dús pillaállománnyal rendelkeznél. Abszolút diszkrét, mégis nagyon szép eredményt ad. Ez az alapja a szemhéj tetoválásnak, de ha ezt nem érzed elégnek, mert látványosabb hatást szeretnél, lehet hogy a normál vastagságú tusvonalat fogod választani.
(Önmagában alsó szemhéj tetoválást nem készítek, csak felsővel együtt.)

 

Ceglédi Klaudia

Sminktetováló

Szempilla
sűrítő vonal

FELÜL

A legdiszkrétebb szemhéj tetoválás, ami kivétel nélkül minden nőnek jól áll. A szempillák közötti távolságot fekete vagy barna színnel töltöm ki.. Ici pici változás a szemhéjon, mégis kifejezőbb tekintet ad az arcon és jó nagy adag magabiztosságot a léleknek.

 

Felül: 30.000 Ft

Alul: 10.000 FT
(csak felsővel együtt)

30.000 Ft-tól

Szempilla
Sűrítő vonal

ALUL

Lágy porozás az alsó pilatövek között. Szinte észrevehetetlen, ugyanakkor összehatásban hatalmas különbséget ad. Nagyszerű kiegészítője bármelyik felső szemhéj tetoválásnak.

 

Az alsó szempilla sűrítő tetoválás
csak a felsővel együtt vehető igénybe.

10.000Ft + 30.000 Ft

Felső szemhéj
kontúr – tusvonal

Előre elkészített tervrajz alapján készítem az adott szemhez leginkább illő formát. Ez lehet picit cicás illetve diszkrét, elegáns tusvonal is. Itt már nem csak a pillatő közé tetoválok, hanem valamivel fölé is, sminkeltebb hatást elérve.

38.000 Ft

Füstös / Púderes
szemhéj tetoválás

A régi határozott kontúros vonalaktól elrugaszkodott, enyhén vagy erősen sminkelt hatású szemhéj tetoválás. Általában 2 színnel készítem a lágy átmenet elérése érdekében. Ennél a technikánál is a diszkrétebb verziót preferálom, hisz az is kellőképp kiemeli a szemeket, illetve nem utolsó sorban anti-ageing hatást kelt optikailag

50.000 Ft

Személyes
Konzultáció

A konzultáció időtartama
kb. 30 perc és tervrajzot készítünk!

5.000 Ft

Frissítés

A nálam készült  sminktetoválás frissítése

12 hónapon belül -30%
24 hónapon belül -20%

Az aktuális teljes árból

TARTÓS TERMÉSZETES HATÁS !

20-30% kedvezmény

Extra
Korrekció

Az árakban foglalt alkalmakon
felüli extra korrekció

10.000 Ft

Sminktetoválás 
Budapest, XIV. kerületében

Írj nekem időpont foglalással kapcsolatban!