Szájtetoválás Budapesten

A szájtetoválásról

 

Színátmenetes lágy technika, mellyel finom sminkelt hatást lehet elérni.

A tetoválás, mely üdévé varázsolja az arcot.
Mindenképp jó választás, ha szeretsz rúzst használni, hisz többé nem fog elkenődni. Nem csak a feltűnő színekre kell itt gondolni, persze az is jó választás lehet annak, aki erősebb sminket hord a hétköznapokban is, hisz rengeteg időt fog megspórolni magának. Azonban manapság a természetesség hódít, illetve a természetesnek ható szépészeti beavatkozások.

Az ajak tetoválási technikák is kinőtték már magukat a régi túlzó, erős kontúr fogalmából. Szerencsére a kontúr önmagában már kiment a divatból és felváltották a szebbnél szebb, természetes hatást kölcsönző eredmények. Lehet növelni a száj volumenét, kiegyenlíteni a két oldalbeli különbségeket (ha vannak), mindezt úgy, hogy abszolút természetes és esztétikus eredményeket érjünk el.

Maga az eljárás hasonlóképp megy végbe, mint a szemöldök és szemhéj tetoválásnál. A fájdalomtól nem szabad félni, hisz már a legelején érzéstelenítéssel indulunk, melyet több körben ismétlünk a folyamat során. A végén ellátlak utóápolási tanácsokkal és kb 6-8 hét múlva korrekciózzuk a területet, amennyiben szükséges.

 

Ceglédi Klaudia

Sminktetováló

Teljes Satír – rúzs hatás
Ajaktetoválás

 

Az ajak teljes felületét tetoválom. Sokféle színnel elkészíthető, mutatós sminktetoválás, mely nagyon feldobja az arcod. Lehet érzéki illetve diszkrétebb is színtől és formától függően. Vékonyabb ajkú hölgyeknek ajánlom, mert ezzel a technikával kitűnően lehet korrigálni a formán és a vastagságon is; valamint azoknak, akik a hétköznapokban is kedvelik a rúzsozott ajkakat.

50.000 Ft

Aquarell
Ajaktetoválás

 

A legtermészetesebb technika az ajaktetoválások körében. Diszkréten emeli ki az ajkakat kontúrmentesen, mégis volument adva nekik. Halványabb színekkel lehet készíteni és csak abban az esetben, ha nincs szükség az ajkak formájának erőteljesebb korrigálására.

50.000 Ft

Személyes
Konzultáció

A konzultáció időtartama
kb. 30 perc és tervrajzot készítünk!

5.000 Ft

Frissítés

A nálam készült  sminktetoválás frissítése

12 hónapon belül -30%
24 hónapon belül -20%

Az aktuális teljes árból

TARTÓS TERMÉSZETES HATÁS !

20-30% kedvezmény

Extra
Korrekció

Az árakban foglalt alkalmakon
felüli extra korrekció

10.000 Ft

Sminktetoválás 
Budapest, XIV. kerületében

Írj nekem időpont foglalással kapcsolatban!