SMINKTETOVÁLÁSI TECHNIKÁK FEJLŐDÉSE

Kedves Olvasó!

Ebben a „mini cikkemben” ezúttal a sminktetoválási technikák fejlődéséről szeretnék pár szót ejteni, azon belül is most a szemöldököt érinteném inkább.

Mint tudjuk a férfiak rémálma a sminktetoválás. De miért is?
Azért, mert a régi klasszikus satír technika van előttük, erre asszociálnak rögtön. Az igazán tartós, akár 10 év múltán is látszódó szivárvány színekben pompázó kreálmány. Nem csoda, hogy égnek áll a hajuk tőle!
Szóval ezt a technikát váltotta fel a púderes szemöldök tetoválás. Természetesen nagyon fontos az is, hogy jó minőségű anyagokkal dolgozzon a szakember, de elengedhetetlen a megfelelő technikai kivitelezés is ahhoz, hogy ne színeződjön vagy folyjon meg az anyag a bőrben évekkel később.

Púderes tetoválás esetén a diszkrétebb, esztétikusan sminkelt vagy akár teljesen természetes hatás a cél és ezt könnyedén el is lehet vele érni. Kivitelezését tekintve jóval komfortosabb, teljesen fájdalommentes, minimális kellemetlenséggel járó eljárás. Gyógyulása szintén sokkal gyorsabb, kevésbé feltűnő és nem utolsó sorban elkerüljük vele az esetleges szöveti károsodásokat.
Tartóssága 1-3 évig terjed, kopása nem jár színeződéssel csak szimpla halványodással, melyen nyugodtan lehet frissítést végezni, nem befolyásolja negatívan az eredményt.
Összességében csak jót tudok róla mondani, és ezt a vendégeim férfi ismerősei is tanúsíthatják!

Sminktetoválás 
Budapest, XIV. kerületében