ANTI-AGEING SMINKTETOVÁLÁS

Mert a kor nem akadály!

Gyakran kapok olyan telefonhívásokat, amiben megkérdezik a kedves Vendégek, hogy lehet-e tetováltatni egy bizonyos kor felett.
A válasz igen: természetesen lehet!

Elterjedt tévhit, hogy a sminktetoválás csak fiataloknak való, pedig igazából minden nőnek ajánlott, aki igényes megjelenésre vágyik.
Egy szakszerűen elkészített és személyreszabott sminktetoválás kiemeli az arc szépségét, erősíti az előnyös vonásokat és elvonja a figyelmet a kevésbé előnyösekről.

Én a „kevesebb több” elvét vallom, ami idősebb korosztály esetén fokozottan igaz, hisz a bőrünk folyamatosan vékonyodik, világosodik, ezért körültekintően kell színt választani.
A megfelelően kiválasztott szín viszont életet lehel a megfáradt bőrbe, így újra friss és üde megjelenést fog kölcsönözni.
A színek játékán felül további előnye a sminktetoválásnak, hogy fel tudja venni a harcot nagy ellenségünkkel, a gravitációval. A lefelé ívelő szomorkás vonásokat a jól megtervezett forma optikailag ellensúlyozni fogja, megnyerve így az anti-ageing hatást.

Fontos, hogy tisztában legyen a szakember az idősödő bőrök jellegzetességeivel és technikailag szakszerűen készítse el a tetoválást, és minél természetesebb hatást érjen el.

Sminktetoválás 
Budapest, XIV. kerületében