A SMINKTETOVÁLÁS MENETE

Ha már régóta vágysz sminktetoválásra, de csak azért nem vágtál még bele, mert tartasz bizonyos dolgoktól az eljárást vagy az eredményt illetően, akkor itt az ideje, hogy eloszlassam a kételyeidet.

Nyilván Te is unod már reggelenként a napod rajzolással/ sminkeléssel kezdeni. Van, hogy nincs elég időd rá vagy esetleg a második, harmadik nekifutásra sem lesz olyan az eredmény, mint amilyet szeretnél? Van megoldás, vágj hát bele!

A legtöbb sminktetoválás 3 órát vesz igénybe mindennel együtt. Ezzel az időtartammal tudsz számolni. Menetét tekintve a kommunikációt nagyon fontosnak tartom azért, hogy megfelelően történjen az igényfelmérés.
A bőr fertőtlenítésével és érzéstelenítésével kezdünk, majd folytatjuk az előrajzolással. Megtervezem a számodra legelőnyösebb formát, majd kiválasztom a színt annak tükrében, hogy milyen eredményt szeretnél elérni. Magát a tetoválást csak akkor kezdjük el, amikor elégedett vagy a rajzzal. Max. 90 percet vesz igénybe, melyet közben érzéstelítő krém és bőrápoló készítmény használatával szakítok meg időközönként a komfortosabb élmény érdekében.
A procedúra végeztével ellátlak néhány betartandó tanáccsal és megbeszéljük a korrekció pontos időpontját. Erre legkorábban 4-6 hét elteltével kerülhet sor (területtől függően). A 3 hónapon belüli korrekcióért nem kell fizetni, tartalmazza az ár.

További információért nyugodtan keress telefonon vagy kérd „személyes konzultáció” szolgáltatásomat!

Remélem meghoztam a kedved!

Sminktetoválás 
Budapest, XIV. kerületében